UWAGA
W Filarach trwają prace nad organizacją i systemem gry.
Z tego powodu uniwersum jest w stanie nienadającym się do rozgrywki. Do czasu, daj Boże, bo poukładanie tego potrwa.
Prosimy o wyrozumiałość i cierpliwość.
Zegar na Wieży Meteorologicznej już jakiś czas temu wybił dwanaście uderzeń. Południe w Filarach Świata minęło. Jeszcze przez kilka godzin wszelkie kramy i urzędy będą otwarte, potem gwar miejski zacznie stopniowo przycichać. Wszyscy rozejdą się do swych domów albo skierują się, by odpocząć na łonie natury, tudzież w karczmach i gospodach. Słońce kontynuuje swą wędrówkę po niebie, powoli chyląc się ku zachodowi. Głośny i burzliwy Dzień zaczyna ustępować miejsca pięknej i spokojnej Nocy. Niebo oblewa się krwawą czerwienią, kąpiąc w tych szkarłatnych odmętach znikającą za horyzontem Gwiazdę Życia.
Zapraszam do dyskusji - rewolucję czas zacząć C:
TEMAT
Ale ludzie wchodzą chyba, tylko cicho siedzą. Chyba
Spoiler:
Błędy w postach zamierzone i powodowane potrzebą oddania stylu/wymowy/humoru/charakteru/lenistwa/niewyspania/korzystania z IE (niepotrzebne zostawić, dbaj o czystość monitora. Choć trochę.)
Uważasz, że brakuje czegoś w mojej sygnaturze? A może chcesz mnie naciągnąć na kupno czegoś co i tak zepsuje się przy pierwszym upadku i nie będzie mi do niczego potrzebne? Może mój styl niebycia i brak charakteru ci nie odpowiadają? Coś nie tak z moimi wypowiedziami? A może po prostu nie chcesz do mnie pisać?
I pamiętaj, Goście, jeżeli nie masz nicku w kolorze kadry albo odbiegasz za bardzo od netykiety, tudzież nie robisz tego z wdziękiem i zakręceniem, lub po prostu jesteś trollem/botem/CZYMŚ* - Tam jest wtyczka od zasilania.
*COŚ - sam wolisz nie wiedzieć co.
Chętnie przyjmę sugestie dot. zwinięcia tego.