UWAGA
W Filarach trwają prace nad organizacją i systemem gry.
Z tego powodu uniwersum jest w stanie nienadającym się do rozgrywki. Do czasu, daj Boże, bo poukładanie tego potrwa.
Prosimy o wyrozumiałość i cierpliwość.
Zapraszam do dyskusji - rewolucję czas zacząć C:
TEMAT
Dr House (ang. House; House, M.D.) – amerykański serial telewizyjny produkowany dla stacji telewizyjnej FOX. Wielokrotnie nagradzany dramat medyczny. Zadebiutował na antenie 16 września 2004 roku.
W Polsce serial Dr House emituje od 6 września 2007 stacja TVP2, od 3 grudnia 2007 telewizja AXN (2 czerwca 2008 rozpoczęto ponownie emisję pierwszego sezonu); dostępny jest także jako emisja na życzenie w telewizji nowej generacji n (usługa VOD- nScreen) od listopada 2007.
O Serialu
Fabuła serialu toczy się wokół doktora Gregory'ego House'a. W każdym odcinku doktor House wraz ze swoim zespołem (w pierwszych trzech sezonach to lekarze Allison Cameron, Robert Chase i Eric Foreman) próbuje zdiagnozować i wyleczyć pacjentów przejawiających rozmaite objawy, niewyjaśnione wcześniej przez innych lekarzy. Oprócz tego serial ukazuje także prywatne życie House'a i członków jego zespołu.
Co tu dużo mówic.
najlepszy jest doktorek.
Cyniczny gościu, który zawsze wszystko wie.
Ostatnio edytowany przez Walker (2009-05-01 19:02:51)
Ten, który odszedł do Krainy Cieni...
Niom... spoxik jest ten serial... Często osoby wychodzą z tych chorób i są zdrowe. No, ale cóż też się zdarzają przypadki, które umierały ^_^ Lepsze były wtedy takie odcinki. xD hihihi... XP
Wędrowiec
Extra Walker.. Ty to umiesz fajny temat napisać. Już się wypowiedziałem co sądzę o tematach typu "kopiuj-wklej".. Z zasady nie oglądam seriali, ale doktorek przykuwa uwagę.
No, ba House to największy cham i arogant jakiego widziałem ale i tak go uwielbiam
Krwiopijca
Z reguły nienawidzę seriali. House łamie wszystkie reguły w czym moją także.
Przewidywalność? Ja tam nigdy nie wiem jaką zazwyczaj nieznaną mi chorobę ma pacjent...
Spoiler:
Błędy w postach zamierzone i powodowane potrzebą oddania stylu/wymowy/humoru/charakteru/lenistwa/niewyspania/korzystania z IE (niepotrzebne zostawić, dbaj o czystość monitora. Choć trochę.)
Uważasz, że brakuje czegoś w mojej sygnaturze? A może chcesz mnie naciągnąć na kupno czegoś co i tak zepsuje się przy pierwszym upadku i nie będzie mi do niczego potrzebne? Może mój styl niebycia i brak charakteru ci nie odpowiadają? Coś nie tak z moimi wypowiedziami? A może po prostu nie chcesz do mnie pisać?
I pamiętaj, Goście, jeżeli nie masz nicku w kolorze kadry albo odbiegasz za bardzo od netykiety, tudzież nie robisz tego z wdziękiem i zakręceniem, lub po prostu jesteś trollem/botem/CZYMŚ* - Tam jest wtyczka od zasilania.
*COŚ - sam wolisz nie wiedzieć co.
Chętnie przyjmę sugestie dot. zwinięcia tego.