UWAGA
W Filarach trwają prace nad organizacją i systemem gry.
Z tego powodu uniwersum jest w stanie nienadającym się do rozgrywki. Do czasu, daj Boże, bo poukładanie tego potrwa.
Prosimy o wyrozumiałość i cierpliwość.
Zapraszam do dyskusji - rewolucję czas zacząć C:
TEMAT
Władczyni Filarów Świata
Oto i rozwiązanie Twojego probelmu! (;
Jeśli już zarejestrowałeś się na forum, a Twój nick nie spełnia odpowiednich wymagań- idealnie trafiłeś/aś.
Tutaj możesz zmienić swoje imię i ruszać po dalsze przygody pod innym nazwiskiem...
Wystarczy, że napiszesz w tym temacie, jak ma brzmieć Twoje nowe imię. Resztę załatwi już Rada Starszych (;.
Uwaga! Prośba winna być uzasadniona. Nie będziemy zmieniać nicku, ponieważ ten Ci się już "znudził", lub kogos oszukałeś i chcesz uciec przed sprawiedliwa zemstą...
Proszę pamietać! Jeśli poprosisz o zmianę nicku i przy następnej wizycie nie będziesz mógł sie zalogować przy użyciu starego- oznacza to, że Twa prośba została spełniona i już możesz nas odwiedzać pod nowym imieniem. Jeśli nadal masz z tym problem (nawet przy użyciu nowego nicku) - skontaktuj się z MAgiem I Stopnia, lub napisz mail'a na skrzynkę Rady Starszych: filaryswiata@interia.eu . Pomoc na pewno zostanie Ci udzielona...
Władczyni Filarów Świata
Nick zmieniony (;.
Władczyni Filarów Świata
Zmienione.
Zaiste, zmień go. Jak chcesz coś podobnego to sugerowałbym Verte lub Vertox, choć mi najbardziej podobało by się Vertan
Chciałabym się zapytać... czy mój nick jest "klimatyczny"? Bo wydaje mi się że lepszy by był Flamane. Jak myślicie?
Władczyni Filarów Świata
Zgadzam się, iż "Flamane" byłby lepszy. Zmienić? (;
Tak
Dzięki ;D
Ostatnio edytowany przez Flamane (2010-01-17 12:25:49)
Mój nick jest nieklimatyczny i zwrócono mi o to uwagę, proszę więc o zmienienie go na Zertan ^.^
Ostatnio edytowany przez Green_ (2010-01-19 12:32:42)
Goście Nawet o tym nie myśl ^.^
Władczyni Filarów Świata
Ależ nie ma sprawy, zrobione.